پاورپوینت اكولوژي گندم

مطالب دیگر:
🔥بررسی خلیج فارس و جزایر سه گانه و پیشینه و موقعیت استراتژیک آنها🔥بررسی کار و تصمیم گیری گروهی و مزایا و معایب آن🔥بررسی خطرات ورزش شنا🔥بررسی خونريزيهاي سه ماهه اول بارداری و اقدامات لازم🔥خلع يد در بررسي و تحليل راي صادره در پرونده کلاسه 487 شعبه نوزدهم دادگاه عمومي –حقوقي تهران و🔥تأملي درباب فرهنگ توسعه و توسعه فرهنگي و بررسی تعامل فرهنگی ايران واسلام🔥تأملي بر جرم زناي به عنف در حقوق انگلستان🔥بررسی نحوه و انواع تامين مالي طرحهاي تامين اجتماعي🔥آشنایی با ترمزها و ساختار و مکانیزم کار و انواع آنها🔥ترجمه انگلیسی سوره های الْغَاشِيَةِ، حمد، الناس، الفلق، الاخلاص و النصر🔥بررسی دو جريان تحجرگرايي و روشنفكرنمايي و تاثیرات آنها بر خانواده🔥آشنایی با تجهيزات نگهداري و حمل و نقل كالا🔥بررسی بحران ترس از مدرسه دردانش آموزان مقاطع مختلف و علل و راهکارهای آن🔥آشنایی با مفهوم و اهداف تربیت بدنی در مدارس و بررسی رشد در سنین مختلف و رابطه ی آن با ورزش و ف🔥بررسی اهداف تربيت بدني در اموزش و پرورش و مروری بر مهارتهای رشدی در سنین مختلف🔥آشنایی با تجارت الکترونیکی و بررسی جایگاه و چالشهای آن در جهان امروز🔥بررسی ترشوندگي گرافيت با سرباره و سينتيك واكنش🔥آشنایی با مشخصات JFET و MOSFET و بررسی مولتي ويبراتورها و مولتي ويبراتور آستابل با استفاده از🔥تجزیه و تحلیل پاس بغل هندبال🔥تجزیه و تحلیل و طراحی سیستمها و بررسی انواع و سير تحول و پيدايش و اهداف عمومى آن و مروری بر ت
پاورپوینت اكولوژي گندم ,اكولوژي گندم,دانلود پاورپوینت اكولوژي گندم ,اكولوژي,گندم,پاورپوینت,اكولوژي,گندم|36140695|cip
هم اکنون فایل با موضوع پاورپوینت اكولوژي گندم آماده دریافت می باشد برای مشاهده جزئیات فایل به ادامه مطلب یا دریافت فایل بروید.لینک دانلود و خرید پایین توضیحاتدسته بندی : پاورپوینتنوع فایل : powerpoint (..ppt) ( قابل ويرايش و آماده پرينت )تعداد اسلاید : 23 اسلاید قسمتی از متن powerpoint (..ppt) : بنام خدا اكولوژي گندم مقدمه و اهميت اقتصادي گندم: گندم معمولي ( T.aestivum L.em.Tell ) در محدوده وسيعي از شرايط آب و هوائي جهان رشد مي ‌ كند و در حقيقت اين گياه از سازگار ‌ ترين گونه ‌ ها بوده و به عنوان يكي از اصلي ‌ ترين مواد غذاي بشر و مهمترين محصول زراعي و ماده غذايي در اكثر كشورها از جايگاه ويژه ‌ اي برخوردار است. زمين ‌ هاي زيادي در سر ‌ تا ‌ سر جهان در مقايسه با ساير گياهان زراعي، به كشت آن اختصاص داده شده است، زيرا گندم غذاي اصلي انسان است كه به طور مستقيم مورد مصرف قرار مي ‌ گيرد. گندم منبع اصلي كربوهيدرات غذاي انسان را تشكيل داده و از لحاظ تهيه نان و ارزش نانوايي، آرد هيچ ‌ يك از غلات به پاي آرد گندم نمي ‌ رسد. به خاطر داشتن بافت همبندي گلوتن گندم، خاصيت نانوايي آن داراي ارزش بسيار بالايي است. كيفيت گلوتن گندم بستگي به ژنوتيپ گندم ‌ ها دارد و همين صفت است كه آرد گندم را ممتاز مي ‌ نمايد. بر خلاف هر غله ديگري، گلوتن گندم قادر است ور آمدن خمير را از طريق تشكيل سلول ‌ هاي كوچك گاز و نگهداشتن گازكربنيك تشكيل شده در اثر تخمير، به انجام برساند. در ايران مانند بسياري از كشورهاي جهان، نان حاصله از گندم مهمترين ماده غذائي روزانه مردم را تشكيل مي ‌ دهد و نقش عمده ‌ اي در تأمين انرژي و پروتئين مورد نياز بدن به عهده دارد. نان گندم يكي از ضروري ‌ ترين مواد غذائي و قوت اصلي اكثريت عظيمي از مردم كشورمان را تشكيل مي ‌ دهد. بر طبق آمار مختلف متوسط سهم مصرف نان در كل انرژي مورد احتياج حدود 40 درصد مي ‌ باشد. به دليل محتواي بسيار زياد دانه از مواد پروتئيني و هيدرات كربن و نيز نسبت ميان آنها كه براي انسان بسيار عالي و مفيد مي ‌ باشد، امكان نگهداري دانه به مدت طولاني و حمل آنها به مسافت ‌ هاي خيلي زياد بدون اينكه تغييراتي در آنها بوجود بيايد، ميسر است و همچنين امكان كشت موفق آن در شرايط آب و هواي كاملا متفاوت (سرد و معتدل، خشك و گرم و...) و تا ارتفاعات خيلي بالا در پرو تا ارتفاعات 400 متري كشت مي ‌ گردد و در كل وجود آب و دماي مناسب، در تمام مناطق دو عامل تعيين كننده در ميزان كشت گندم است.