پاورپوینت اكولــوژي برنــج

مطالب دیگر:
🔥تجربیات مدون مدیر یت مدرسه🔥 تجربيات تدریس: علل افت تحصيلي دانش آموزان🔥تجربيات تدريس هنر، مشكلات و راهكارها🔥 تجربیات مدون دبیر ریاضی :آموزش رياضي دبيرستان🔥تجربيات مدون تدریس دبیر ديني و عربي🔥تجربیات مدون معاون پرورشی🔥تجربیات مدون دبیر ورزشی🔥تجربیات مدون دبیر شیمی با عنوان: تدریس و یاددهی تعادل شیمیایی🔥تجربیات مدون دبیر شیمی عنوان :آموزش شیمی مبتنی بر روش IT🔥طرح جامع حمل و نقل مشهد🔥اطلاعات جی ای اس جمعیتی مشهد اردیبشهت 1388🔥تجربیات مدون مربی پرورشی🔥تجربيات مدون تدريس درس دين و زندگي ( الهيات و معارف اسلامي)🔥تجربیات مدون تدریس دبیرزبان انگلیسی نمونه ای دیگر🔥پاورپوینت کارگاه آموزشی 🔥انجمن ملل جنوب شرق آسیا - آسه آن🔥پاورپوینت مدیریت رفتار سازمانی222 اسلاید🔥لایه جی ای اس مشهد (کیفیت محیط شهری)🔥پلی به سوی جاودانگی 338 صفحه🔥بسته کسب درامد از اینترنت(معرفی و تشریح 25 روش کسب درامد بصورت علمی و کاملا مطمئن)
پاورپوینت اكولــوژي برنــج ,اكولــوژي برنــج,دانلود پاورپوینت اكولــوژي برنــج ,اكولــوژي,برنــج,پاورپوینت,اكولــوژي,برنــج|36140693|cip
هم اکنون فایل با موضوع پاورپوینت اكولــوژي برنــج آماده دریافت می باشد برای مشاهده جزئیات فایل به ادامه مطلب یا دریافت فایل بروید.لینک دانلود و خرید پایین توضیحاتدسته بندی : پاورپوینتنوع فایل : powerpoint (..ppt) ( قابل ويرايش و آماده پرينت )تعداد اسلاید : 22 اسلاید قسمتی از متن powerpoint (..ppt) : بنام خدا موضوع تحقيق: اكولــوژي برنــج فصل اول مقدمه، مبداء اوليه برنج: نام برنج از زبان هندي گرفته شده است كه به آن اريسي ( Arisi ) مي ‌ گويند. در زبان انگليسي به برنج Rice ‌ گفته مي ‌ شود كه همان نام عمومي برنج است. در زبان فرانسه Riz و در استان گيلان به برنج (بج) ( Bej ) و به خوشه آن (ورزه) ( Vorze ) و به شلتوك آن جو مي ‌ گويند. كشت برنج كه امروزه در تغذيه صدها ميليون انسان در سرتاسر جهان نقش مهمي را عهده ‌ دار است. در چين و هندوستان سابقه هفت هزار ساله دارد، اما كشت برنج در ايران از 2000 سال پيش متداول بوده است. در زمان هخامنشيان، اشكانيان و ساسانيان نيز در ايران برنج كشت مي ‌ شده است. هم ‌ اكنون در استان ‌ هاي گيلان و مازندران از مناطق توليد برنج در كشور هستند. اعتقاد بر اين است كه منشاء oryza sativa متداولترين گونه برنج، قاره آسيا است. 90درصد كل توليد برنج از آسياست، از جمله كشورهايي مثل چين، هندوستان، ژاپن، كره، جنوب شرقي آسيا و جزاير مجاور اقيانوس آرام كشت مي ‌ شود. در خارج از آسيا، كشورهايي مثل برزيل و ايالات متحده با توليد 5/0درصد از برنج مصرفي جهان، بيشترين مقدار توليد را دارند. برنج از آن جهت در تغذيه انسان قرار مي ‌ گيرد كه داراي حدود 7/7% پروتئين، 2/75% مواد غيرازته، 4/0% چربي، 2/2% سلولز و 5/0% خاكستر مي ‌ باشد. قابليت هضم برنج به مراتب بيش از سيب ‌ زميني، نان چاودار، گندم شير و ساير محصولات غذايي است. از نظر ارزش غذايي و ميزان كالري توليدي، برنج بر اكثر مواد غذايي مورد مصرف انسان برتري دارد. تغذيه مداوم با دانه ‌ هاي برنج كه داراي مقدار كمي ويتامين B1 است، در انسان ايجاد مرض بري ‌ بري مي ‌ نمايد. برنج حدود 2000 سال است كه در چين و هندوستان كشت مي ‌ شود. اين گياه از آسياي جنوب شرقي به چين وارد و بعد به آسياي صغير، اروپا و آفريقا گسترش يافت.